Polyuretaanilattia

Iskunkestävä polyuretaanilattia

Polyuretaanilattia on loistava valinta elintarviketeollisuuteen sekä muihin kovaa kulutusta ja lämmönkestävyyttä vaativiin kohteisiin kuten kouluihin, myymälöihin ja pysäköintitiloihin. Saumattomuutensa johdosta polyuretaanilattia on vesitiivis ja helppo puhdistaa, jonka myötä kyseinen lattia on myös hygieeninen. 

Oletko valmis hankkimaan polyuretaanilattian? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää lattiaratkaisuistamme!

Kysy lisää

Polyuretaanilattian etuja

Elastisuutensa lisäksi polyuretaanipinnoitteella on myös monia muita etuja, joiden ansiosta se sopii monipuolisesti erilaisten tilojen lattiapinnoitteeksi.

  • Kestää hyvin lämpötilanvaihteluita
  • Erinomainen kulutuksenkestävyys
  • Kestää kemikaaleja
  • Iskunkestävyys
  • Helppo puhdistus

Polyuretaanilattia sopii tiloihin joissa vaaditaan helppoa puhdistusta ja kestävyyttä. Elastisuutensa ansiosta sillä voidaan päällystää myös hieman joustavia materiaaleja, kuten vaneria ja asfalttia.

Millaisiin tiloihin polyuretaanilattia soveltuu?

Elastisuutensa ja todella hyvän kulutuskestävyyden johdosta polyuretaanilattia sopii erinomaisesti mm. betonin, sementin, asfaltin ja vanerin päällystämiseen.

Polyuretaanilattia sopii esimerkiksi

  • Teollisuus- ja tuotanto tiloihin
  • Myymälöihin ja muihin yleisiin tiloihin
  • Varastoihin, korjauspajoihin ja, autotalleihin
  • Yksityisitalouksien autotalleihin ja parvekkeisiin

Polyuretaanilattian asennus

Ammattitaidolla asennettu polyuretaanilattia on vedenpitävä kestää kevyttä käyttöä jo seuraavana päivänä asennuksesta. Kokemuksella suoritettu asennus on nopea ja vaivaton toimenpide. Lopullisen kovuutensa lattia saavuttaa seitsemän vuorokauden kuluttua. Ennen lattian pinnoitusta käsiteltävä tila puhdistetaan ja kuivataan. Tämän jälkeen puhtaalle lattialle levitetään esikäsittelyaine jonka annetaan kuivua yön yli. Seuraavana päivänä tästä itse pinnoite levitetään lattialle reunoista ja nurkista aloittaen, edeten kohti keskustaa. Lopputuloksena seitsemän vuorokauden kuluttua saadaan helposti puhdistettava, kulutuksenkestävä ja hygieeninen lattia!

Polyuretaanilattia kovaan käyttöön

Polyuretaanilattia on loistava valinta tilaan jossa vaaditaan kulutuksenkestoa. Asennamme lattiasi 30 vuoden vankalla kokemuksella tilaan kuin tilaan.

Kun haluat kestävän ja ammattitaidolla asennetun polyuretaanilattian – ole yhteydessä meihin!

Ota yhteyttä