Lattian tasoitus ja muut lattiatyöt yksityistalouksille

Lattiatyöt aina lattialämmityksen asennuksista valmiiseen pintaan

Yksityistalouksille tehtävien lattian tasoitusten kysyntä on kasvanut viime aikoina merkittävästi, useimmiten lattialämmityksen asennusten yhteydessä. Tiedustelujen lisääntyessä olemme hankkineet omakotitaloille ja muille pienrakennuksille sopivaa kalustoa sekä osaamista voidaksemme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Perinteisesti kerrostalo-, liike- ja toimistorakentamisessa käytettyjen pumpattavien lattiatasoitteiden hyödyntäminen on yleistymässä myös omakoti- ja pientalorakentamisessa, eikä ihme – pumpputasoitteiden ominaisuudet ovat ylivertaisia muihin lattiatasoitteisiin nähden!

Tarjoamme lattian tasoitukset omakotitalouksille aina lattialämmityksen asennuksista materiaaleineen viimeisteltyyn pinnoitukseen asti. Lattian tasoitus toteutetaan pumpputasoitteella, jonka olemme todenneet useissa kohteissa parhaaksi vaihtoehdoksi.

Tutustu eri lattiapinnotteisiin

Pumpputasoitetta voidaan hyödyntää pientalokohteiden kaikissa kerroksissa, esimerkiksi:

  • Maanvaraisissa lattioissa
  • Tuulettuvissa alapohjissa
  • Välipohjissa
  • Kellarin lattioissa
  • Lattialämmityskohteissa

Hyödynnämme lattian tasoituksissa laadukkaita lattiatasoitteita, joiden asennukseen ja käyttöön olemme saaneet kattavan koulutuksen sekä rutkasti kokemusta niiden käytöstä kerrostalo- ja toimistorakennuksiin.

Lattian tasoitus pumpputasoitteella tarjoaa merkittäviä etuja perinteisiin vaihtoehtoihin verrattuna

Teemme lattiatasoitukset uudis- ja saneerauskohteisiin, myös lattialämmitysputkistojen päälle pumpputasoitteella. Niiden merkittävin etu on sen käytön vaivattomuudessa ja viimeistelyn helppoudessa. Oikein asennettuna pumpputasoitteen pinnasta tulee kerralla tasainen, eikä se vaadi erillistä työstämistä yhtä siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Pumpputasoite kuivuu nopeasti ja tämän ansiosta pinnoitusvalmista lattiapintaa saadaan tehtyä useita kerroksia päivässä, mikä on omiaan nopeuttamaan ja tehostamaan työskentelyä. Esimerkiksi 120 neliömetrin lattia voidaan pumpata valmiiksi jopa 50 minuutissa. Lattiatasoitteet voidaan asentaa vesi- ja sähkölämmitykseen sekä betonin päälle. Pumpputasoitteilla tehtyä lattiaa ei tarvitse odottaa viikkoja tai tasoitetta sekoittaa säkkitavarasta käsin laastisekoittimella.

Pumpputasoitteen suurimmat edut pähkinänkuoressa:

  • Vähemmän betonivalua, mikä nopeuttaa kuivumista ja säästää aikaa
  • Päivässä suorat ja kestävät pohjat pintamateriaalin asennukselle
  • Ei jätekuormaa työmaille
  • Joustava ja kestävä valinta isoihinkin korkeuseroihin lattiapohjassa

Lue lisää pumpputasoituksesta

Lattialämmityksen asennuksen ja pohjatöiden laatu on lattiapinnan tasaisuuden kannalta merkittävää

Tarjoamme lattioiden tasoitusten lisäksi myös niihin liittyvät lattiatyöt, kuten pohjatyöt sekä itse lattialämmitysten asennukset materiaaleineen. Tarpeen mukaan jyrsimme vanhan lattian pois ja puhdistamme sen huolellisesti tai hiomme lattiapohjan tasaiseksi joko perinteisin menetelmin tai timanttihionnalla. Tällä tavoin varmistamme, että meiltä tilattu lattiatasoite tulee tehdyksi kerralla oikein tasoitepintaa myöten.

Sopivalla kalustolla pääsee ahtaisiin ja hankaliin tiloihin

Omakotitaloasujia voi usein mietityttää pumppaukseen tarvittava kalusto ja kuinka sen saa riittävän lähelle tasoitettavia lattioita. Olemme ottaneet tämän huomioon ja kalustomme mahtuu hyvinkin pieneen paikkaan tai muutoin hankalasti saavutettaviin tiloihin. Pumpputasoitetta käytettäessä työmaalta ei myöskään edellytetän päivien tai jopa viikkojen säilytystilaa materiaaleille tai siiloille, sillä tasoite kulkee pumppuauton mukana säiliössä. Kun työmaalta löytyy paikka voimavirralle (32A) ja normaali vesikytkentä vesijohtopaineella, pumpputasoite saadaan levitettyä.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää pumpputasoitteen käytöstä omassa omakotitalossasi!

Ammattitaitomme on karttunut jo 80-luvulta lähtien ja tarjoamme takuun tekemällemme työlle. Meiltä saat kokonaisvaltaiset lattian tasoitukset ja muut lattiatyöt koko Suomen alueella!

Kerro meille tarkemmin tasoitettavista lattioistasi, niiden sijainnista ja mahdollisista pienrakennuksista, niin annamme sinulle työstä reilun tarjouksen.

Ota yhteyttä