Massalattia ja lattian pinnoitus

Massalattia ja lattian pinnoitus sopivat monenlaisiin tarpeisiin

Massalattia ja lattian pinnoitus toteutetaan aina yksilöllisten tarpeiden pohjalta, joten ne soveltuvat kaikenlaisiin kohteisiin.

massalattia ja lattian pinnoitus

Toteutamme massalattiat ja lattian pinnoituksen vuosien kokemuksella; takaamme asentamillemme lattioille aina laadukkaan ja kestävän lopputuloksen.

Oli toiveissasi sitten jykevä massalattia tai tyylikäs lattiapinnoite, toteutamme ammattitaidolla:

 • Kaikki massalattiat epoksi-, akryyli- tai polyuretaanimassoista
 • Epoksi-, akryyli- ja polyuretaanipinnoitukset
 • Epoksimaalaukset
 • Akryylibetonit
 • Design- ja värilattiat
 • Saumattomat Comfort-lattiat

Kysy lisää

Lattiaratkaisut kaikenlaisiin kohteisiin

Asennamme massalattiat ja lattiapinnoitteet kaikenlaisiin kohteisiin, niin teollisuuden kuin yksityistalouksien tarpeisiin:

 • IV-konehuoneet
 • Elintarviketeollisuuden tilat
 • Hallit ja varastot
 • Liiketilat ja julkiset tilat
 • Märkätilat kuten kylpyhuoneet
 • Autotallit ja tekniset tilat
 • Sairaalat ja hoitolaitokset (antibakteeriset pinnoitteet)

Kerro meille lisää kohteestasi, niin suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri teille parhaimman lattiaratkaisun!

epoksilattia ja muut massalattiatKestävät ja käytännölliset lattiapinnat

Massalattia ja erilaiset lattiapinnoitteet ovat kumpikin ominaisuuksiltaan äärimmäisen kestäviä sekä helposti puhdistettavia. Saumattomuutensa ansiosta massalattia on hygieeninen ratkaisu myös esimerkiki elintarviketiloihin. Kiiltoa ja karheutta voidaan säädellä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Epoksilattiat

Epoksinen massalattia, pinnoite tai maali on korkeakiiltoinen, näyttävä lattiaratkaisu. Sen parhaimpia ominaisuuksia ovat esimerkiksi valoisuus, kestävyys, vesitiiviys ja helppo puhdistettavuus. Koska epoksia on saatavilla eri muodoissa, sillä voidaan pinnoittaa tai maalata lähes mitä vain pohjamateriaalia. Myös epoksilattian väriä voidaan mukauttaa toiveidesi mukaiseksi.

Akryylilattiat

Toteutamme akryylilattiat sekä akryylibetonimassalla että akryylipinnoitteella. Akryyli on kestävä, turvallinen ja hygieeninen lattiavalinta: se ei ole märkänäkään liukas ja saumattomuutensa ansiosta sekin on helppo puhdistaa. Akryylin etuihin kuuluu myös sen nopea kovettumisaika, jonka ansioista remontoitava tila ei ole pitkiä aikoja pois käytöstä. Akryyli vaimentaa myös hyvin ääntä.

Polyuretaanilattiat

Polyuretaanin parhaita ominaisuuksia on sen elastisuus, jonka vuoksi se kestää hyvin esimerkiksi iskuja tai lämpötilavaihteluita. Elastisuutensa ansiosta sillä voidaan pinnoittaa myös hieman joustavia materiaaleja, kuten asfalttia tai vaneria. Epoksin ja akryylin tapaan polyuretaani on kestävä ja helposti puhdistettava.

Design- ja värilattiat

Toteutamme design- ja värilattioita sementtipohjaisilla tasoitteilla, minkä ansiosta sekä lattian tasoitus että valmis, kestävä lattiapinta hoituu yhdellä kertaa. Design- ja värilattiat eivät siis ole pelkkiä pinnotteita, vaan valmiita, pumppaamalla tehtyjä lattiapintoja. Lattia on siis varmasti suora, tasainen ja ennen kaikkea kestävä.

Comfort-lattiat

Comfort -polyuretaanipinnoitusjärjestelmä on saumaton, joustava ja itsestään siliävä pinnoitusjärjestelmä kevyestä keskiraskaaseen kulutukseen. Comfort-lattia soveltuu käytettäväksi loistavasti nykyisten muovimattojen tilalle saumattomuutensa ansiosta – sopivia käyttökohteita ovat mm. toimistot, päiväkodit, koulut, myymälät, sairaalat. Comfort-lattiapäällyste muodostaa saumattoman pinnan joka on sidottu täysin alustaan; tämä takaa sen, että pinnan puhdistaminen on helppoa ja tehokasta, sekä tilan hygieeniataso on korkea.

Kysy rohkeasti lisätietoja eri lattiaratkaisujemme ominaisuuksista! Autamme sinua valitsemaan juuri teille parhaan lattiamateriaalin.

Kaikki lattiatyöt saman katon alta

Kysy lisätietoja lattiaratkaisuistamme tai pyydä reilu tarjous uuden lattian toteutuksesta. Toteutamme sinulle kauniin ja kestävän lattiapinnan aina lattian pohjatöistä lattialämmityskokonaisuuksiin, valmiiseen pintaan saakka. Lattiatöiden yhteydessä pystymme parantamaan myös huoneiston sisäilmaa lattian haitta-ainekapseloinnin avulla.

Ota yhteyttä