Haitta-aineiden kapselointi ja kosteustiivistys
– sisäilmakorjaus turvallisella,
nykyaikaisella menetelmällä

Sisäilmakorjaus varmistaa terveellisen asuinympäristön

Sisäilman laatuun vaikuttavat erilaisten haitta-aineiden, kuten radonin tai PAH-yhdisteyden, sekä mikrobiperäisten ja kosteudesta johtuvien haitta-aineiden, tunnetuimpana esimerkiksi homeen, määrä. Huono sisäilma korjattavissa oleva ongelma.

Sisäilman laadun parantaminen on kuitenkin mahdollista nykyaikaisilla menetelmillä ja välineillä. Kangasalan Pumppauskeskus Oy toteuttaa sisäilmakorjaukset nykyaikaisella kosteustiivistyksen ja haitta-aineiden kapseloinnin menetelmillä.

Sisäilma paranee haitta-aineiden kapseloinnilla

Haitta-aineiden ja kosteuden kapselointi tarkoittaa sitä, että haitalliset aineet ja kosteus jätetään rakenteisiin, mutta ne tiivistetään ja kapseloidaan. Tällöin haitalliset aineet eivät enää pääse vapautumaan huoneiston sisäilmaan ja rakenteiden sekä sisäilman kosteus vähenee. Haitta-aineiden ja kosteuden poisto kapseloimalla varmistaa turvallisen ja terveellisen asuinympäristön kiinteistön asukkaille tai käyttäjille.

Haitta-aineiden kapselointi ja sen avulla toteutettava sisäilmakorjaus aloitetaan ongelman tunnistamisesta, jonka jälkeen kohteelle laaditaan yksilöity korjaussuunnitelma. Turvallinen ja terveellinen lopputulos saavutetaan, kun kaikki osa-alueet on huomioitu aina ilmanvaihdosta materiaalin vaihdoksiin.

Kysy lisää

Haitta-aineiden kapselointi onnistuu lattiasta kattoon

Seinien ja katon kapselointi

Haitta-aineiden kapselointi soveltuu rakenteissa rajallisella alueella esiintyvien ja sisäilmaan kulkeutuvien haitta-aineiden kuten radonin, erinäisten mikrobiperäisten sekä PAH-tai VOC-yhdisteiden eristyskorjaukseen. Kapselointikorjauksessa haitalliset aineet jätetään rakenteeseen, mutta niiden kulkeutuminen sisäilmaan estetään.

Lattian kapselointi

Lattian kapselointi estää vesihöyryn ja kaasumaisten epäpuhtauksien kulkeutumisen lattian läpi sisätiloihin, sekä maaperän kosteuden ja haitta-aineiden pääsyn huoneilmaan. Ilmavuotojen tiivistyskorjausta voidaan käyttää lattiapinnoille esimerkiksi silloin, kun rakennuksen ryömintätilassa on kosteusvaurioituneita materiaaleja, joista mm. alapohjassa olevien aukkojen kautta kulkeutuu epäpuhtauksia sisätiloihin. Lattian kapselointi on erittäin tehokas keino sisäilmakorjaukseen – se pysäyttää jopa radonin!

Terveellisen ja puhtaan sisäilman puolesta

Onnistunut sisäilmakorjaus vaatii aina kohdekohtaisen suunnittelun sekä ammattitaitoisen asennustyön. Osaavien ammattilaisten käsissä voit olla varma siitä, että kapselointi on tehty laadukkaimmalla mahdollisella tavalla.

Haitta-aineiden kapselointi voidaan sujuvasti toteuttaa lattian tasoituksen tai uuden lattian asennuksen yhteydessä.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja sisäilman korjauksesta! Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja annamme sinulla tarjouksen työn toteutuksesta.

Pyydä tarjous!