Kylpyhuoneen lattia

Käytännöllinen ja nykyaikainen lattia kylpyhuoneeseen

Mikäli etsit käytännöllistä ja kestävää lattiaa kylpyhuoneeseen tai haluat päivittää kylpyhuoneen ulkonäköä olet juuri oikeassa paikassa. Onko kylpyhuoneesi laattalattia kulahtanut ja kaipaat piristystä kylpyhuoneeseen? Haluatko tuoda kylpyhuoneeseesi lisää valoisuutta sekä helppohoitoisuutta? Tämä kaikki on mahdollista epoksi- tai akryylilattian avulla.

Kylpyhuoneen lattialta vaaditaan kulutuskestävyyttä, hygieenisyyttä  sekä luonnollisesti vedenkestävyyttä. Käytännöllinen ja kestävä kylpyhuoneen lattia onnistuu saumattoman massalattian tai lattiapinnoitteen avulla.

Teemme lattioita ammattitaidolla jokaiseen tilaan. Meiltä saat myös lattialämmityksen samalla.

Ota yhteyttä

 

Mikä lattia tulisi valita kylpyhuoneeseen?

Vaihtoehdoistamme esimerkiksi epoksi ja akryylilattiat sopivat loistavasti kylpyhuoneen lattioiksi.

Epoksilattia kylpyhuoneeseen

Epoksilattia on itsessään jo vesitiivis ja sopii näin mainiosti kylpyhuoneeseen. Epoksi on lisäksi erittäin hygieeninen hylkiessään rasvaa ja muuta likaa. Saumaton epoksilattia on helppo pitää puhtaana ja se kestää varmasti paljon käyttöä. Epoksilattian avulla voidaan tuoda valoisuutta ja avaruutta pieneenkin kylpyhuoneeseen sen korkeakiiltoisuuden johdosta.

Akryylilattia kylpyhuoneeseen

Akryylilattia omaa paljon samoja ominaisuuksia kuin epoksilattia. Akryylilattia on helppohoitoinen ja kustannustehokas. Se hylkii likaa, rasvaa ja kemikaaleja ja akryylin sävyä sekä karkeutta voidaan säätää jokaiseen kylpyhuoneeseen sopivaksi.

 

Epoksi- tai akryylilattian avulla luot uuden ilmeen kylpyhuoneeseen nopeasti sekä vaivattomasti. Lattian uusiminen on mahdollista ilman seinien purkamista ja onnistuu jopa muutamassa päivässä.

Hoidetaan sinunkin kylpyhuoneesi lattia kuntoon!

Kangasalan pumppauskeskus on tehnyt luotisuoria lattioita jo vuodesta 1986. Lattioiden valmistus onnistuu koko Suomessa. Kaikki työntekijämme on koulutettu kattavasti kaikkiin lattiatöihimme ja käytämmekin vain omia työntekijöitämme. Käytössämme on nykyaikaiset ja markkinoiden parhaat koneet sekä laitteet.

Mikäli siis kylpyhuoneesi kaipaa piristystä, olet rakentamassa uutta tai haluat muuten vain vaihtaa kylpyhuoneesi lattian niin ota yhteyttä ja hoidetaan teidänkin lattianne kuntoon! Sinun ei tarvitse tietää kaikkea kylpyhuoneen lattioista tai lattiamateriaaleista vaan me autamme oikein mielellämme.

Ota yhteyttä