Epoksilattia

Epoksilattia kestää kulutusta

Epoksilattia on erittäin kestävä, käytännöllinen ja saumaton lattiaratkaisu, ja sen avulla tilasta kuin tilasta saadaan näyttävä ja valoisa. Epoksilattian puhdistaminen on erittäin helppoa, joten se on myös materiaalina hygieeninen. Epoksilattian parhaimpiin ominaisuuksiin lukeutuu kestävyys, hygieenisuus ja vedenpitävyys. 

Epoksilattia soveltuu erinomaisesti tilaan, jossa lattialta edellytetään korkeaa kiiltoa, sileää pintaa, pientä kitkaa sekä pitkäaikaista kestävyyttä. Näin ollen se soveltuu moniin eri tarpeisiin aina tuotantotiloista julkisiin rakennuksiin ja yksityistalouksiin.

Oletko halukas hankkimaan epoksilattian? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää lattiaratkaisuistamme!

Kysy lisää

Miksi valita epoksilattia?

Epoksipinnoite vastaa moniin eri tarpeisiin, sillä se on helppohoitoinen ja täyttää tiukatkin kestävyys- ja hygieniavaatimukset. Se parantaa lattian kestoa suojaamalla sitä naarmuilta sekä kovilta iskuilta ja lommoilta. Vesitiiviin ja saumattoman pinnoitteen ansiosta lattiaan ei imeydy rasvaa tai likaa ja tahrojen poistaminen on helppoa. Näin lattia säilyy pitkään hyvässä kunnossa, eikä sitä tarvitse huoltaa tai vaihtaa tietyin väliajoin.

Epoksilattian erityisominaisuudet:

  • Pitkäikäinen ja erittäin kestävä
  • Likaa ja kemikaaleja hylkivä
  • Helppohoitoinen
  • Hygieeninen
  • Vedenpitävä
  • Saumaton

Epoksilattia sopii mihin tahansa tilaan, sillä pinnoite voidaan tehdä lähes kaikille olemassa oleville lattiamateriaaleille. Epoksipinnoitetta on olemassa esimerkiksi lakkana, maalina ja massana. Epoksipinnoitteista löytyy myös kattava valikoima erilaisia värivaihtoehtoja. Epoksipinnoitteen valinnalla voidaan vaikuttaa lisäksi siihen, miten karhea tai liukas lattiasta halutaan. Pinta voidaan esimerkiksi karhentaa, hiutaloida tai lakata asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Millaisiin tiloihin epoksilattia soveltuu?

Erittäin kestävä ja helppohoitoinen epoksilattia soveltuu monenlaisiin kohteisiin niin tuotanto- ja toimitiloihin kuin myös julkisiin rakennuksiin ja yksityistalouksiin. Tyypillisesti epoksilattiaa käytetään esimerkiksi teollisuuden tarpeisiin sekä erilaisten julkisten rakennusten lattiamateriaalina. Vedenpitävyytensä ja hygieenisyytensä vuoksi se sopii erinomaisesti myös suurkeittiöiden ja terveydenhuollon tarpeisiin.

Epoksilattia sopii esimerkiksi: 

  • Tuotantotiloihin, teollisuushalleihin ja teknisiin tiloihin
  • Myymälöihin, hotelleihin, kouluihin, kirjastoihin ja muihin julkisiin rakennuksiin
  • Yksityistalouksien märkätiloihin, autotalleihin, varastoihin ja parvekkeisiin

Epoksilattian asennus

Kestävä ja ammattitaidolla asennetun epoksilattian pohjatyöt aloitetaan aina kartoittamalla tilan lattiamateriaali ja valitsemalla sille paras mahdollinen epoksipinnoite. Pinnoitteen valitsemisen jälkeen lattia tasoitetaan ja käsitellään sille sopivalla esivalmisteluaineella. Tämän jälkeen valittu pinnoite asennetaan, ja lopputuloksena saadaan kestävä, käytännöllinen ja näyttävä lattiaratkaisu!

Epoksilattiat tuotantotiloihin, julkisiin rakennuksiin ja yksityistalouksiin

Epoksilattia on erinomainen vaihtoehto tilaan kuin tilaan kun kaipaat lattialta kestävyyttä, käytännöllisyyttä ja saumattomuutta. Toteutamme yli 30 vuoden kokemuksella kokonaisvaltaiset ja ammattitaidolla asennetut epoksilattiat aina pohjatöistä valmiiseen, tasaiseen lattiapintaan saman katon alta – laadukkaalla ja pitkäikäisellä lopputuloksella. 

Kun haluat kestävän ja ammattitaidolla asennetun epoksilattian – ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä