Design- ja värilattia

Tyylikäs design- tai värilattia

Kaipaatko hieman erilaista lattiaa? Valikoimamme design- tai värilattia on juuri sinulle suunniteltu ratkaisu. Sementtipohjaisella tasoitteella valmistettava design- tai värilattia on helppo asentaa yhdellä kertaa. Valmistunut lattia on valmis häikäisemään kulkijat.

Oletko valmis hankkimaan uuden ja upean designlattian tai värilattian? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää lattiaratkaisuistamme!

Kysy lisää

Design- ja värilattian etuja

Upean ulkoasunsa lisäksi kyseinen lattia on todella helppo pumpata paikoilleen yhdellä kertaa. Asennus on siis erittäin nopeaa. Valitse haluamasi design tai väri asiantuntijoidemme avustustuksella ja luodaan juuri sinun lattiastasi komea että kestävä.

Design- ja värilattian asennus

Tämän tyylinen lattia ei ole vain pinnoite vaan pumppaamalla tehty lattiapinta. Sementtipohjaisen tasoitteen ansiosta lattia saadaan paikoilleen yhdellä kertaa jolloin lattiasta saadaan suora, kestävä kuin tasainenkin.

Värilattiat ja designlattiat tekemään lattiastasi upea

Loistava valinta mikäli halutaan lattialta erityisesti näyttävyyttä tai muuten erottua lattian kanssa. 30 vuoden vankalla kokemuksella, olemme valmiita auttamaan sinua saamaan upean lattian.

Ole siis yhteydessä – autamme mielellämme lattian valinnassa!

Ota yhteyttä