Autotallin lattia

Autotallin lattian tulee kestää kulutusta

Autotallin lattiaan on syytä panostaa sen kovan kulutuksen johdosta. Panostamalla saadaan lattia joka kestää vuosikymmeniä. Oikeilla materiaalivalinnoilla sekä pinnoituksella voidaan vaikuttaa lattian kestävyyteen ja käyttömukavuuteen. Vanhat öljytahrat eivät varmasti ole kenenkään mieleen, joten tämänkin osalta autotallin lattian suunnittelu ja oikeiden materiaalien valinta on tärkeää.

Oikean lattiamateriaalin valinta autotalliin

Kestävyys, laadukkuus ja puhdistettavuus ovat autotallin lattian avainasiat. Kestävä ja laadukas lattiapinnoite kestää kovat kolhut ja minkä tahansa ajoneuvon kulutuksen sekä on helppo puhdistaa.

Kangasalan pumppauskeskukselta löydät ratkaisut autotallin lattiaksi! Valmistamme lattiat vankalla kokemuksella alusta loppuun.

Lattiavaihtoehdot autotalliin

Epoksilattia

Epoksilattia on erittäin kestävä, käytännöllinen ja saumaton lattiaratkaisu, ja sen avulla autotalliin tuodaan hieman valoisuutta. Epoksilattian puhdistaminen on erittäin helppoa, jonka myötä se sopii loistavasti autotallin lattiamateriaaliksi. Epoksilattian parhaimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat kestävyys, hygieenisyys ja vedenpitävyys.

Akryylilattia

Akryylilattia on lattiaratkaisuna edullinen ja kestävä, joka kestää hyvin hoidettuna jopa vuosikymmeniä. Akryylilattialla on myös erinomainen iskunkestävyys sekä nopea kuivumisaika, jonka vuoksi lattia voidaan ottaa käyttöön samana päivänä sen asentamisesta.

Polyuretaanilattia

Polyuretaanilattiaa käytetään erityisesti paljon pysäköintitiloissa ja juurikin autotalleissa. Saumattomuutensa johdosta polyuretaanilattia on vesitiivis ja helppo puhdistaa. Polyuretaanilattia kestää hyvin kulutusta ja isojakin laitteita.

Meiltä lattiat niin autotalliin kuin muihinkin tiloihin!

Olemme toimineet jo vuodesta 1986 asti. Valmistamme luotisuoria lattioita ammattitaidolla koko Suomessa. Kaikki työmme tehdään omien työntekijöidemme toimesta, jotka on koulutettu kattavasti kaikkiin lattiatöihin. Käytössämme on nykyaikaiset ja markkinoiden parhaat koneet sekä laitteet.

Älä siis enää odota vaan hankitaan teillekin sopiva autotallin lattia! Autamme mielellämme koko prosessin ajan alusta loppuun.

Ota yhteyttä